Presse og kontakt

Bliv en del af partnerskabskredsen
Vi er altid interesseret i nye samarbejdspartnere og nye forslag til idéer til De Dødes Nat, så derfor er du meget velkommen til at kontakte os.

Bliv sponsor
Med ambitioner om at skabe et uhyggeligt program af høj kulturel kvalitet, der giver udfordringer og underholdning på tværs af generationer, har vi brug for støtte. Som sponsor for De Dødes Nat giver vi din virksomhed øget synlighed blandt en attraktiv målgruppe i Slagelse og på resten af Sjælland. Som sponsor støtter du udviklingen af Slagelse handels- og kulturby med et event som er unikt i Danmark. Vi har derfor designet følgende sponsorpakker, som du kan tilkøbe dig:

VIP Skelet-pakken:
Logo og navn eksponeret på følgende markedsføringsplatforme (webside, Facebook, avisannoncer, plakater, program, flyers. Status som hovedsponsor. Pris: 25.000 kr.

Zombie-pakken:
Logo og navn eksponeret på følgende markedsføringsplatforme: webside, Facebook, avisannoncer, plakater, program. Pris: 10.000 kr.

Hekse-pakken:
Logo og navn på følgende markedsføringsplatforme: webside, avisannoncer, program. Pris: 5.000 kr.

Du er altid velkommen til at kontakte De Dødes Nat, hvis du har spørgsmål, ønsker at lave et arrangement eller er interesseret i at blive sponsor.

På vegne af De Dødes Nat,
Katrine Hossfeld Jørgensen, medlem af styregruppen.
dedoedesnat@slagelse.dk
Tlf. 58573948

Presse:
Her finder du pressemeddelelser, nyttige oplysninger om De Dødes Nat, samt billeder og logo, som kan benyttes i redaktionelt arbejde. Alle billeder skal akkrediteres ved brug.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information, kan du henvende dig til Katrine Hossfeld Jørgensen, medlem af styregruppen; dedoedesnat@slagelse.dk