Program

De Dødes Nat 2022
Fredag den 28. oktober vil være fyldt med (u)hyggelige oplevelser for store og små! Herunder er beskrivelserne af alle arrangementerne. 

Vi glæder os til at se dig!

// PROGRAM 2022 //

Business Slagelse
Gys i BlomsterLaboratoriet
(Ved containerne på Nytorv)
Kom en tur til containerne på Nytorv og få et lille lys. Der er mulighed for at lave en kødædende blomst og/eller få lavet et bidsår.
Det er FriRumLab, som står for dette laboratorie.
Kl. 17.00 -20.00
1 kranie

Slagelse Biblioteker & Borgerservice

Det hjemsøgte bibliotek

Rædselskælderen
Nogle gange er krimierne og gyserhistorierne på hylderne ikke det eneste skræmmende på biblioteket. Mørket har nemlig overtaget bibliotekets kælder. Lysene blinker, temperaturen falder pludseligt og man kan ane mørke skikkelser i kælderens afkroge. Er biblioteket hjemsøgt af onde ånder? Hvad venter i kælderens dyb? Tør du gå derned? Det er ikke sikkert du slipper levende derfra…
Kl. 18.00 – 22.00
3 kranier

Krea-værksted og spøgelsesjagt for de mindste
Spøgelserne er sluppet fri, møblerne bevæger sig og alt er kaos. Der er både whoooohhhh, aaaaahhhh og waaarrrrhhhhhh, når Skræk’O’tekets knirkende døre åbner op til De Dødes Nat.
Til det mindste publikum er der krea værksted, spøgelsesjagt, labyrint og andre skræmmende aktiviteter.
Kl. 18.00 – 22.00
1 kranie

Slagelse Museum
Underverdenens uhyggelige væsener
På Slagelse Museum kan du møde uhyggelige væsener fra underverdenen. Her er smukke ellefolk, der lokker unge mænd i døden, trolde der kaster med sten, listige varulve, en farlig vampyr på kirkegården og en styg og stakkels bedstemor, der fortæller de værste spøgelseshistorier. Også lygtemænd, gravsoen og helhesten kan dukke op, så ingen kan vide sig sikker.
Kl. 18.00 – 22.00
2 kranier

MovieHouse Slagelse
Gyserfilm Maraton
Kom til ægte gyser maraton i Slagelses nye luksusbiograf – MovieHouse – når vi viser de tre film: “Nope”, “Smile” og “Halloween Ends” i forlængelse af hinanden. Der vil være en kort pause mellem hver film, så der vil være til til at strække ben og tanke op i kiosken.
Køb billetter her
Kl. 18.00
2 kranier

Professionshøjskolen Absalon
Mørkets væsner – gyseroplevelse

Gyseroptog fra Absalon til Slagelse bymidte
Fredag aften vil der vrimle med mørkets væsner og uhyggelige skikkelser på Slagelses gader og stræder efter mørkets frembrud. Mørkets væsner inviterer dig med på et hårrejsende gysoptog gennem Slagelse by når Absalons studerende står for en interaktiv oplevelse med gys og horror. Optoget starter og slutter på Absalon campus hvor ny gys vil opstå. Ikke egnet for små børn.
Kl. 19.00
3 kranier

Escape Room mm. på Absalon campus
Kl. 19.00 -22.00
3 kranier

VestsjællandsCentret
Scary Minigolf
Hele uge 43 i centrets åbningstid
1 kranie

Ansigtsmaling og RumLAB
Kom og lav dit eget RUMmonster
Kl. 16.00 -21.00
1 kranie

Levende statuer – swipe og se, hvad der sker!
Find dem ved hjælp af VestsjællandsCentrets app.
kl. 18.00 – 22.00
1 kranie

Mysterierute i hele byen
Escape the city 2022: Med dæmonen i hælene
Du er hovedpersonen i dette escaperoom-agtige adventurespil der foregår i Slagelse midtby. Hent den mystiske kuvert på biblioteket og download app’en, så er du hurtigt i gang med at løse gåderne og bekæmpe ondskaben. Turen tager ca. 1,5 time til 2 timer.
Start: Slagelse Bibliotek (kræver en smartphone og teamwork)
Kl. 10.00 -22.00
2 kranier (fra 10 år og op)

Slagelse Bibliotek (Mødelokalerne)
Gyserfortællinger og kunstudstilling
Illustrator Sabine Baudtler-Vedersø og forlaget Read.Die.Repeat er gået sammen om at bringe jer noget ekstra uhyggeligt til De Dødes Nat!
Oplev udstillingen “Descend into madness”, som består af en række dygtige tegnere, som udstiller deres værker denne aften, hvor I vil blive ført ind i galskabens verden.
Besøg også et kunstnerhjørne, hvor de tre forfattere, Ruben Greis, Katja Berger og Mette Engel-Holm, vil læse op fra deres værker i løbet af aftenen.
Kl. 17.00 -22.00
Oplæsning:  Kl.19, kl. 20 og kl. 21.
1-2 kranier

Hele aftenen:
Mød Nattens Folk og andre (u)hyggelige væsner i de mørke gader og stræder.

Del din oplevelse #dedødesnat

Støttet af Slagelse Turistforening og Slagelse Kommune